Saturday, October 17

Minah Gedik SMS Saya

taken from peperonity.com

Malam Khamis yang lepas, ada seseorang hantar sms kepada nombor telefon bimbit saya.
Hi
Sepuluh minit kemudian, dia hantar satu lagi.
Alo0. . .

Pada masa itu saya dekat ulu sana mana ada line?
Saya terima lah dua sms tu pada petang Jumaat.
Masa tu saya baru keluar dari hutan nak berimam dan sembahyang la nih.

Saya pun hairan la. Siapa pula dia?
014-955XXXX
Takde dalam fonbook.
Macam nombor semenanjung aje...
Terfikirlah mungkin member saye kat sana kot.

Oleh tu, saye pun balas pula.
Yes? How can I help you?
Tapi tak da pun reply.
Saya pun lupakan aje la.
Tak kan la nak call. Bazir kredit aje.

Pastu, malam Jumaat pula sampailah sms die.
B0leh t0l0ng i tak?
Konfirm minah semenanjung la ini!
Siapa lagi yang guna gelaran glamer 'I' kan?
Mungkin juga kawan saye so saye play along aje lah.
Tolong buat apa?

Menyamar jd max,bf  aku??
Ape nih?
Masa tu saye sudah dapat konfirm.
Ni bukan kawan saye ni.
Saye pun tanye la dia...
Who are you?

Aku main dail2 je number kw,.. aku shar0n atau pngil cher0n jax.
Minah gedik gatal mane nih?
Saye tak de nafsu nak main benda macam ini la.
Kan saya suda ada ger-fren?
Sorry. Saya tak main benda benda macam ini.

Sekejap lagi die pun reply...
K s0ry m'gngu..k,bye

Ape lah minah ni?
Nak main gedik dengan saye ke ni?
Buat kacau saja lah!

Jelas die tidak baca apa yang saye pernah tulis dulu bertajuk "To Girls who Want to Make Friends with Men".
Kalau ade baca pandailah sikit approach saye.
Saye bukannye mat rempit kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...